Vides de ràdio

Josep Cuní

Josep Cuní va passar per Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Terrassa, Ràdio Barcelona. A partir de 1984 va ser el responsable de la programació de Catalunya Ràdio.Read More »

Iñaki Gabilondo

Iñaki Gabilondo, un gegant de la comunicació que descriu millor que ningú la força de la ràdio.Read More »

Mònica Terribas

Mònica Terribas. Despertadora del país des de Catalunya Ràdio. Testimoni de primera ma d'una etapa decisiva de la història de Catalunya.Read More »

Salvador Escamilla

Salvador Escamilla. Conductor de ràdio i televisió, cantant, actor i showman. A partir de 1963 es va fer popular a través del seu programa 'Radioscope', des del qual va promocionar la 'Nova Cançó' catalana. Read More »

Rosa Badia

Rosa Badia. Professional lligada a Ràdio Barcelona des de finals dels anys 70.Read More »

Marisol Castillo

Marisol Castillo. Va començar professionalment als informatius de Ràdio Barcelona.Read More »

Maria Matilde Almendros

Maria Matilde Almendros. Locutora i actriu que va desenvolupar la major part de la seva carrera a Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya. Read More »

Manel Borrell

Manel Borrell. Periodista que durant molts anys va ser conductor i director de programes informatius a Ràdio Barcelona.Read More »

Luis del Olmo

Luis del Olmo. Pioner en els magazines matinals de la ràdio espanyola. Va conduir, sempre des de Barcelona, el programa 'Protagonistas', que va passar per RNE, COPE, Onda Cero i ABC Punto Radio.Read More »

Luis Arribas Castro

Luis Arribas Castro. Va fer a la ràdio un milió de coses.Read More »

Júlia Otero

Júlia Otero. Periodista catalana nascuda a Galícia. Va començar a la ràdio quan tenia 17 anys, en un programa de Ràdio Sabadell. Després passà per altres emissores: Ràdio Joventut, Ràdio Miramar. A partir dels 90 es converteix en una referència a les tardes de la ràdio de tot l'estat.Read More »

Josep Maria Francino

Josep Maria Francino. Home de ràdio vinculat durant molts anys a Ràdio Terrassa. Posteriorment, va jugar un paper important en la posada en marxa de Catalunya Ràdio i de COMRàdio.Read More »

Josep Maria Bachs

Josep Maria Bachs. Ho va fer gairebé tot a la ràdio i la televisió: informatius, reportatges, concursos i, molt especialment, programes d’humor. Va ser un dels grans noms de l’època més brillant de Ràdio Joventut de Barcelona.Read More »

Jordi Basté

Jordi Basté. Conductor de 'El món a RAC 1', programa líder de la ràdio catalana.Read More »

Enric Frigola

Enric Frigola. Un referent de la ràdio en català. Després d’una primera etapa a Ràdio Girona, va formar part de l’equip fundacional de Ràdio 4 i va dirigir la primera ràdio privada en català, la Cadena 13.Read More »

Constantino Romero

Constantino Romero. Presentador, actor i la Veu, amb majúscules, de la ràdio i el doblatge.Read More »

Antoni Bassas

Antoni Bassas. El periodista que va conduir durant 14 anys de 'El matí de Catalunya Ràdio' és conscient que la frontera entre els mitjans (ràdio, televisió, premsa, xarxes) s'ha trencat i que la ràdio, avui, és molt més que la transmissió sonora a través de les ones.Read More »

Albert Malla

Albert Malla. Locutor de ràdio i actor de doblatge. A la ràdio ha fet programes de tota mena però s'ha especialitzat, sobretot, en programes musicals de pop-rock i de 'revivalRead More »