Qui som

BARCELONA DIGITAL RÀDIO – LA RÀDIO D’HOSTAFRANCS és una emissora sense ànim de lucre gestionada per l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH)

Els fins de l’ARCH són:

  1. Prestar serveis d’informació, comunicació local i divulgació cultural destinats específicament a la comunitat del barri d’Hostafrancs de la ciutat de Barcelona.
  2. Col·laborar activament amb les entitats que desenvolupen activitats socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives o de promoció econòmica i del comerç de proximitat al barri d’Hostafrancs.
  3. Donar veu i prestar atenció preferent a l’associacionisme veïnal i a les iniciatives socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives i aquelles destinades a la promoció del comerç de proximitat que es desenvolupin a Hostafrancs o a l’entorn urbà més proper al barri, tant les que siguin organitzades per les entitats que integren el ric teixit associatiu propi del territori, com les que impulsin el Districte de Sants-Montjuïc, els serveis centrals de l’Ajuntament o altres institucions públiques.
  4. Reflectir la diversitat cultural, social i política del barri d’Hostafrancs i de la ciutat de Barcelona
  5. Contribuir a la normalització lingüística del català
  6. Reivindicar i divulgar el potencial de mitjà radiofònic, combinant tradició i innovació, com a patrimoni local i universal en l’àmbit de la comunicació.

 

Un mitjà multimèdia fet al barri d’Hostafrancs

Barcelona Digital Ràdio emet des del barri d’Hostafrancs (districte de Sants-Montjuïc). L’emissora i el seu portal web es dediquen de forma preferent a la difusió d’informacions d’interès comunitari per als veïns i veïnes d’Hostafrancs amb una atenció especial a les activitats que desenvolupen les entitats del barri.

seu-districte-creucoberta

Barcelona Digital Ràdio emet a través d’internet, però en el barri d’Hostafrancs la programació es pot escoltar també a la Freqüència Modulada en el dial 98.0. Aquesta emissió a través de les ones es fa amb caràcter experimental i té un radi de cobertura molt limitat al territori del barri.  

 

Difusió de missatges d’interès comunitari

Tots els missatges promocionals i/o institucionals (banèrs al lloc web www.digitalradio.cat o falques a les emissions de ràdio) que puguin aparèixer en aquest web o a les emissions via streaming de Barcelona Digital Ràdio corresponen a patrocinis o bé són de difusió gratuïta i/o d’intercanvi promocional. La difusió gratuïta de falques de ràdio institucionals o d’entitats sense ànim de lucre respon a criteris d’interès comunitari (campanyes solidàries, promoció del civisme, suport a la cultura i a la llengua, etc.).

Suport als mitjans públics

Barcelona Digital Ràdio és un projecte compromès amb la defensa de la llibertat de Catalunya i dels pobles del món, de la democràcia i dels drets humans. Defensem que tota societat democràtica necessita uns mitjans públics de qualitat i creiem en la informació com a servei públic. D’acord amb aquests principis, Barcelona Digital Ràdio, difon alguns continguts de caràcter informatiu o cultural produïts per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com complement d’interès públic a la seva programació local.

Emissora associada a serveis internacionals de ràdio pública

micro-rfiBarcelona Digital Ràdio és una emissora associada a la Ràdio de les Nacions Unides i a Radio France Internationale (RFI)

CONTACTA AMB NOSALTRES

BARCELONA DIGITAL RÀDIO

Associació de la Ràdio Comunitària d'Hostafrancs

Consell de Cent 38-40, 4rt 3a
08014 Barcelona
Tel. 618 32 52 96
Email: barcelona@digitalradio.cat
www.digitalradio.cat

contacte-telefon-whatsapp2

Truca’ns, envia’ns un WhatsApp, una nota de veu o un correu electrònic


El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge