Qui som

Barcelona Digital Ràdio és una emissora sense ànim de lucre, creada per a la divulgació cultural. La nostra és una iniciativa de comunicació destinada al públic en general però també amb vocació específica de prestar un servei comunitari al barri d’Hostafrancs, des d’on s’emeten els nostres programes.

El suport d’alguns patrocinadors i les aportacions voluntàries dels nostres oients ens permeten cobrir les despeses de la producció i difusió dels nostres programes i continguts (streaming, allotjament web i manteniment tècnic)

Aquest projecte té com a objectius la promocio de la cultura i de la música, amb una especial atenció a la creació musical produïda a Catalunya i en llengua catalana. Part dels nostres continguts fan referència a la història dela radiodifusió i als diferents gèneres que tenen o han tingut un paper rellevant a llarg d’un segle de comunicació radiofònica.

 

Una ràdio feta al barri d’Hostafrancs

Barcelona Digital Ràdio emet des del barri d’Hostafrancs (districte de Sants-Montjuïc). L’emissora dedica part dels seus continguts a la difusió d’informacions d’interès comunitari per als veïns i veïnes d’Hostafrancs amb una atenció especial a les activitats que desenvolupen les entitats del barri.

seu-districte-creucoberta

Barcelona Digital Ràdio emet a través d’internet, però en el barri d’Hostafrancs la programació es pot escoltar també a la Freqüència Modulada en el dial 98.0. Aquesta emissió a través de les ones es fa amb caràcter experimental i té un radi de cobertura molt limitat al territori del barri.  

 

Difusió de missatges d’interès comunitari

Tots els missatges promocionals i/o institucionals (banèrs al lloc web www.digitalradio.cat o falques a les emissions de ràdio) que puguin aparèixer en aquest web o a les emissions via streaming de Barcelona Digital Ràdio corresponen a patrocinis o bé són de difusió gratuïta i/o d’intercanvi promocional. La difusió gratuïta de falques de ràdio institucionals o d’entitats sense ànim de lucre respon a criteris d’interès comunitari (campanyes solidàries, promoció del civisme, suport a la cultura i a la llengua, etc.).

Suport als mitjans públics

Barcelona Digital Ràdio és un projecte compromès amb la defensa de la llibertat de Catalunya i dels pobles del món, de la democràcia i dels drets humans. Defensem que tota societat democràtica necessita uns mitjans públics de qualitat i creiem en la informació com a servei públic. D’acord amb aquests principis, Barcelona Digital Ràdio, col·labora desinteressadament en la difusió de continguts produïts per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Emissora associada a serveis internacionals de ràdio pública

micro-rfiBarcelona Digital Ràdio és una emissora associada a la Ràdio de les Nacions Unides i a Radio France Internationale (RFI)

CONTACTA AMB NOSALTRES

contacte-telefon-whatsapp2

Truca’ns, envia’ns un WhatsApp, una nota de veu o un correu electrònic


El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge