Hostafrancs

 

dial-98

NOTÍCIES

Exposició de propostes per als premis Talent de disseny sobre la marca Barcelona

Fins al 4 de maig s’exposen al centre comercial de les Arenes les propostes candidates a guanyar els premis Talent que volen distingir idees creatives per millorar la imatge i el relat de les marques Barcelona i Catalunya. Un dels objectius d’aquesta iniciativa és millorar els souvenirs que s’emporten cada...Read More »

Concurs de cartells del 'Correllengua'

La participació al 9è concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta és oberta tant a professionals com a artistes novells que es poden presentar de manera individual o col·lectiva. La categoria infantil s’adreça a infants menors de 12 anys. Les propostes es poden presentar al Centre...Read More »

Creu Coberta participa en el Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona que es farà al maig

L’Associació de Comerciants Creu Coberta és una de les institucions col·laboradores del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona, que tindrà lloc entre els propers 4 i 7 de maig al Mercat de les Flors i que serà presidit pel ballarí argentí Julio Bocca, una de les personalitats més destacades...Read More »

Older Entries »

 

INFORMATIU LOCAL D’HOSTAFRANCS

LES VEUS I L’ACTUALITAT DEL BARRI

De dilluns a divendres, l’Informatiu local presenta notícies i entrevistes amb persones relacionades amb la vida del barri i les seves entitats. Al barri d’Hostafrancs ens podeu escoltar a través del 98.0 FM.

Horari:
13:00 h (edició migida) / 19.00 h (edició vespre)

 

NOTÍCIES EN ÀUDIO