Les temperatures i la plantació de vegetació decidiran si la plaça Joan Pelegrí estarà llesta o no per la Festa Major

L’evolució de les temperatures i quin sigui el moment més favorable per plantar la vegetació, entre els mesos de setembre i octubre, determinaran si la plaça Joan Pelegrí, un cop remodelada, es podrà inaugurar o no per la propera Festa Major d’Hostafrancs. Així ho ha indicat el gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez, a Barcelona Digital Ràdio – la ràdio d’Hostafrancs. La previsió és que les obres finalitzin entre la segona meitat d’agost i primers de setembre. Després, tot dependrà del que aconselli l’àrea d’Espais Naturals de l’Ajuntament pel que fa a la plantació.

La vegetació serà un dels elements diferencials de la nova plaça Joan Pelegrí, després d’un model de plaça dura que, durant els darrers anys, es va demostrar inadequat per al gaudi dels veïns. Responsables tècnics del districte, representants veïnals i de diferents grups municipals van participar dilluns 10 de juliol en una visita d’obres per conèixer in situ l’estat d’uns treballs que suposen una inversió municipal propera al milió d’euros.

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA