El ‘Meeting Point’ de Creu Coberta acull el Fòrum Joves i Talent

Aquesta setmana el Meeting Point Creu Coberta és la seu del I Fòrum Joves i Talent, on els joves amb inquietuds es troben amb reptes, tallers i espais de discussió, presentació i exposició dels seus projectes. Les jornades que acaben cada dia amb un espai de sopar i concert fins a la mitjanit, s’allargaran fins a la matinada la nit de la revetlla de Sant Joan.

Al llarg d’aquests dies, els joves que s’hi inscriguin poden participar en diversos reptes de disseny gràfic, d’il·lustració, de relat o de música. Durant un parell d’hores, els inscrits han de solucionar propostes creatives divertides. Cada dia, a partir de la una del migdia, hi haurà habilitada una zona ‘chill out’ on prendre alguna cosa. De 7 a set de la tarda hi haurà els reptes creatius i, a partir de les 20 h, l’actuació de diversos grups musicals, guanyadors de premis a Barcelona.

El I Fòrum Joves i Talent és una iniciativa dels Premis Talent amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. L’objectiu és posar en contacte joves, escoles i empreses de cada sector, identificant joves promeses de diverses disciplines i canalitzant el talent a la millora de les marques Barcelona i Catalunya, per a la millora de les condicions dels seus ciutadans.