El referèndum de l’1 d’octubre no alterarà el programa de la Festa Major d’Hostafrancs

El referèndum de l’1 d’octubre sobre la independència de Catalunya, coincidint de ple amb la Festa Major d’Hostafrancs, no comportarà cap variació en la programació dels actes. Així ho ha dit en declaracions a Barcelona Digital Ràdio el president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Josep Espín.

En el cas que el Casinet d’Hostafrancs sigui utitlizat com a col·legi electoral -com passa habitualment el els processos electorals- tampoc no hi haurà afectació, ja que aquell diumenge no es preveuen activitats al centre cívic que estiguin relacionades amb la Festa Major.

La festa major d’Hostafrancs començarà el dia 29 de setembre i s’allargarà fins al 8 d’octubre. La FAECH ja està treballant amb el conjunt d’entitats del barri les activitats que s’inclouran en el programa d’enguany.  

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA