Incendi al número 32 del carrer Consell de Cent

Informació actualitzada a les 20.58 h

Els bombers de Barcelona han donat per extingit a les 20.20 h d’aquest divendres l’incendi declarat poc abans de les set de la tarda a l’edifici del número 32 del carrer Consell de Cent. El sinistre s’ha produït a un pis de la quarta planta on, en el moment de declarar-se el foc no hi havia ningú. Els veïns, però, han rescatat a una veïna que, per precaució havia pujat al terrat.

Als pisos ubicats a les plantes inferiors a la del pis sinistrat hi havia alguns veïns que s’han quedat a les seves cases seguint les indicacions dels Bombers.

La Guàrdia Urbana ha mantingut el carrer tallat mentre els equips d’extinció feien la seva feina. Fins a 10 dotacions dels Bombers de Barcelona s’han concentrat al tram del carrer Consell de Cent del barri d’Hostafrancs.

Les causes de l’incendi encara es desconeixen. L’avís als Bombers s’havia rebut a les 18.52 h.