Arriba el Firentitats 2017 amb més associacions que l’any passat

Dissabte 27 de maig, d’11 a 20.30 h, arriba un nova edició de FirEntitats, la gran mostra de les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Enguany seran 161 entitats, sis més que l’any passat, les que surtin al carrer per convertir els carrers Creu Coberta, Sants, Llobet i el parc de l’Espanya Industrial en un aparador de la multitud d’activitats que organitza el teixit associatiu d’aquests barris. Durant tota la jornada de dissabte el carrer s’omplirà d’activitats, tallers, estands i actuacions.

La d’enguany és la 16a edició de FiEntitats i duu per lema ‘Amb els barris, per als barris, per a tothom’. La fira comptarà amb dos escenaris, un a Cotxeres de Sants i l’altre al parc de l’Espanya Industrial. El programa inclou més de 50 activitats en àmbits diversos: artesania, dansa, concerts, cultura popular, esport, dinars populars, activitats infantils o accions solidàries entre d’altres.

FirEntitats està organitzada conjuntament per per l’Ajuntament de Barcelona i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta a través del projecte Cotxeres-Casinet.  Coincidint amb aquesta edició s’inauguren les finestres de la sala d’exposicions de les Cotxeres de Sants, una reivindicació històrica del Col·lectiu d’Artistes.