El nou Sindicat de Llogaters desborda el Casinet d’Hostafrancs

La presentació del nou Sindicat de Llogaters de Barcelona va desbordar el Casinet d’Hostafrancs aquest divendres 12 de maig. Més de 400 persones vingudes de tota la ciutat van omplir la sala gran del Casinet però, com que hi havia encara més gent que no hi cabia, es va ha haver d’improvisar una assemblea paral·lela al pati del Casinet.

Entre els assistents a l’acte del Casinet d’Hostafrancs hi havia també representants de diverses entitats i alguns regidors de l’Ajuntament de Barcelona.

Els impulsors del Sindicat de Llogaters defineixen l’organització com una plataforma sense vinculacions amb cap partit polític i que neix amb l’objectiu de lluitar contra els abusos que es produeixen en el mercat del lloguer. El sindicat ha obert una campanya de micromecenatge amb l’objectiu d’obtenir diners per finançar la plataforma.

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA