El Districte diu que el contractista de les obres de Joan Pelegrí “s’organitza dins del termini” previst

El Districte de Sants-Montjuïc ha respòs a la preocupació expressada en els darrers dies per l’Associació de Veïns d’Hostafrancs en relació al ritme de les obres de la plaça Joan Pelegrí. L’entitat veïnal s’ha queixat que els treballs estan aturats i que l’únic que s’ha fet és tancar la plaça i res mes. A aquesta queixa publicada al compte de Twitter de l’Associació de Veïns, han respós els responsables municipals, també a través de la mateixa xarxa social. “Les obres van començar el 13 de març i han d’estar enllestides a mitjan agost. El contractista s’organitza la feina dins d’aquests terminis”, diu el twit de resposta que ha publicat el Districte.

La reurbanització de la plaça Joan Pelegrí té un pressupost de gairebé un milió d’euros. S’hi incorporarà arbrat nou, zones d’estada i ombra, jocs infantils i mobililiari urbà renovat. A més, s’instal·larà una estructura metàl·lica en record de l’antiga fàbrica metal·lurgica que hi havia en aquesta zona.

Les obres no tenen incidència al trànsit rodat i queda garantit en tot moment l’entrada i la sortida de l’aparcament que hi ha sota la plaça.

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA