La FAECH prepara una exposició de fotos històriques d’Hostafrancs

La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) fa una crida a tots els veïns que tinguin fotografies antigues del barri i que vulguin exposar-les en una galeria virtual que es mostrarà durant la Festa Major, a l’inici de la propera tardor.

L’exposició resultant estarà disponible a internet durant la Festa Major d’Hostafrancs, que se celebrarà del 29 de setembre al 8 d’octubre.

La FAECH proposa dues vies per aportar fotos a aquesta exposició virtual d’imatges històriques del barri. Una opció és escanejar les fotos i enviar-les per correu electrònic a l’adreça fotosfm@faech.cat. L’altra opció, per a les persones que no puguin escanejar les fotos és dur personalment una còpia al local de la Federació (c. Sant Roc, 26-28, 1er pis) de dilluns a dijous de 17 a 20 h.

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA