Saül Gordillo: “Catalunya Ràdio està a l’altura dels moments que viu el país”

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, considera que l’emissora “està a l’altura dels moments que viu el país”. En una entrevista al setmanari valencià ‘El Temps`’, el periodista maresmenc que dirigeix les emissores públiques de ràdio de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) des del mes de gener de 2016 afirma que en aquesta etapa s’ha pogut tornar a la idea que Catalunya Ràdio ha de ser el líder que havia estat anys enrere. “L’emissora torna a tenir rellevància”, assegura.

Gordillo valora com a “saludable” el debat sobre el sistema de govenança dels mitjans públics i en el cas dels mitjans catalans creu que “la idea de governança pot ser millorable, però és molt millor que en altres territoris -tant de l’àmbit lingüístic com del conjunt de l’Estat”. El director de Catalunya Ràdio considera que “no estem tan malament des del punt de vista de la independència professional i les garanties de pluralitat, rigor i servei públic”.

Llegiu l’entrevista completa publicada a eltemps.cat