L’audiència a internet de Barcelona Digital Ràdio bat rècords per tercer mes consecutiu

L’audiència a internet de Barcelona Digital Ràdio, la ràdio d’Hostafrancs, va tornar a augmentar el passat mes de març arribant a la nova xifra rècord de 29.709 oients únics. Són les últimes dades mensuals del panel Centova Cast, que registra el tràfic de les emissions en ‘streaming’ de ràdios d’arreu del món. Per quart mes consecutiu l’emissora sense ànim de lucre del barri d’Hostafrancs ha millorat els seus registres i per tercer mes consecutiu, des de l’inici de l’any, ha assolit el seu màxim nivell d’audiència.

El total d’hores d’escolta a internet acumulades durant el mes de març va ser de 5.239,72. Els dies del mes amb més oients van ser el 8, el 12 i el 19 de març. La franja horària més escoltada, de dilluns a diumenge, és la de vespre-nit, entre les 19 i les 00 h, seguida per les tardes entre les 13 i les 19 h.