Núria Feliu: “Em cuido per estar fantàstica i sortir a celebrar el dia de la independència”

ENTREVISTA EN ÀUDIO

La cantant Núria Feliu declara la seva confiança en la manera com el president Carles Puigdemont conduirà el procés a partir de la convocatòria del referèndum.”Jo tinc confiança en el meu president i en algunes persones que l’envolten i que el ell em digui faré. Quan ell toqui el xiulet, jo estaré al carrer”, afirma l’artista de Sants. En una entrevista amb Barcelona Digital Ràdio – la ràdio d’Hostafrancs, Núria Feliu s’ha mostrat optimista sobre el que passarà en els propers mesos i convençuda que “ja falta poc”. Assegura que es cuida “per estar fantàstica i poder sortir al carrer, per abraçar la gent i plorar amb la gent” celebrant el dia de la independència.

Núria Feliu actúa aquest dissabte, 8 d’abril al Casinet d’Hostafrancs, en el marc del festival ‘Barnasants’. L’artista protagonitzarà, juntament amb les seves nebodes Mireia, Marina i Eulàlia, l’espectacle ‘El cafè de les “cantantes”‘, una combinació de teatre i música a partir dels records familiars de la Carolina, la besàvia de Núria Feliu. L’espectacle està dirigit per Ota Vallès i compta amb la col·laboració dels músics Miquel Ferret, Ismael Dueñas i el ballarí Ferran Garcia. El conductor serà el periodista i escriptor hostafranquí Albert Torras.

En la conversa amb Barcelona Digital Ràdio, Núria Feliu es declara “tan d’Hostafrancs com de Sants” i repassa etapes de la seva intensa vida professional i de les seves vivències als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.