El Secretariat d’entitats expressa a Puigdemont el seu suport davant el repte del referèndum

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ha expressat el suport de la seva comissió executiva al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al Govern en les decisions que hagi de prendre en els propers mesos relacionats amb la convocatòria del referèndum. Així ho va posar de manifest la presidenta del secretariat, Lluïsa Erill, que representa més de 300 entitats dels tres barris en un acte celebrat al Palau de la Generalitat el dia 14 de març, amb motiu del 40è aniversari de la fundació de la federació d’entitats.

Va ser una recepció en la qual van participar representants de moltes de les entitats, entre elles l’Associació de Veïns d’Hostafrancs o la Federació d’Associacions i Entitats d’Hostafrancs. Lluïsa Erill va repassar els orígens del Secretariat i la trajectòria del teixit associatiu de Sants, Hostafrancs i la Bordeta a favor de la cohesió social i de la cultura catalana. La presidenta del Secretariat va expressar el suport al referèndum sobre la independència i va demanar “un país on la corrupció es persegueixi des del minut zero, on desapareguin les desigualtats socials, i on tothom sigui ben rebut”.

El president de la Generalitat va agrair en nom del Govern i del país la feina realitzada durant quatre dècades pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, destacant el paper que històricament ha jugat la societat civil a favor del país, un paper necessari -va afirmar- per “no tenir un Estat favorable”.

En acabar l’acte, la presidenta del Secretariat va lliurar al president de la Generalitat una auca emmarcada que repassava la història dels 40 anys de la federació d’entitats dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA