La ràdio d’Hostafrancs torna a fer rècord al febrer amb gairebé 29.000 oients

Barcelona Digital Ràdio, la ràdio comunitària del barri d’Hostafrancs, ha sumat un total de 28.827 oients únics a internet durant el mes de febrer, xifra que representa un nou rècord d’audiència segons el panel Centova Cast, que registra el tràfic de les emissions en ‘streaming’ d’emissores d’arreu del món.

Les dades corresponents al mes de febrer confirmen la tendència de creixement detectada en els darrers mesos. Al desembre de 2016, l’emissora d’Hostafrancs va sumar 18.797 oients, i al gener la xifra va arribar als 24.064.

El total d’hores d’escolta a internet acumulades durant el mes de febrer va ser de 5.074,43.

Pel que fa a les jornades amb més activitat, els dies 14 i 26 de febrer són els que van registrar més oients. Els dies amb més hores d’escolta van ser el 7 i el 17 de febrer.

Per franges horàries, la més escoltada de dilluns a diumenge és la des vespre nit, entre les 19 i les 00 h, seguida per les tardes, entre les 13 i les 19 h.