Radioteatre: ‘Un enemic del poble’ d’Henrik Ibsen

Producció dramàtica de Barcelona Digital Ràdio i el grup de teatre ‘No sabem on anem’. És el primer radiotatre fet al barri d’Hostafrancs. Adaptació radiofònica de l’obra ‘Un enemic del poble’, d’Henrik Ibsen.

L’obra, escrita l’any 1882, planteja una qüestió de tanta actualitat com és el conflicte entre l’interés públic i els interessos privats. Un home sol s’enfronta a tota una societat per defensar la veritat davant la conveniència.

‘Un enemic del poble’ està interpretada per Sergi Domènech (doctor Tomas Stockman), Álvaro Rico (el batlle), Maria Teis (Katrina Stockman), Lourdes Sales (Sra Hovstad, directora del diari), Robert Bernades (Billing), Ricard Costa (capità Horster), Laura Codony (Petra Stockman), Carme Orcau (Sra. Kill) i Antoni Lledó (Aslaksen).

La realització ha anat a càrrec de Dídac Boza i la direcció és de Ramon Codony.