Les obres d’un nou edifici a Sant Pere d’Abanto acaben amb el malson d’anys de brutícia i rates

abanto

Amb el final d’any s’acaben també els problemes de brutícia i de rates que han patit els veïns del solar del carrer Sant Pere d’Abanto que ha estat abandonat durant anys. Un dels propietaris de l’espai té en marxa ja les obres per a la construcció d’un edifici d’habitatges, un cop tramitada la llicència municipal corresponent.

Els serveis de l’Ajuntament van poder entrar finalment al solar a finals del mes de novembre. La zona va quedar neta de deixalles, fustes i altres materials que en els darrers temps havien servit de refugi a algunes persones que havien ocupat aquest espai.

El gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez, ha confirmat que el que s’hi està construint és un edifici plurifamiliar que tindrà un total de 19 habitatges, més un local comercial i places d’aparcament per a cotxes. L’edificabilitat és de planta baixa més quatre plantes.

 

ÀUDIO DE LA NOTÍCIA

 


One thought on “Les obres d’un nou edifici a Sant Pere d’Abanto acaben amb el malson d’anys de brutícia i rates

  1. manel

    “Brutícia ia rates” Però a qui volen pendre el pel ?.
    Això nomès és un altre cas d´especulació immobiliari sobre un terreny que estaba destinat a serveis (s´havia parlat d´un parc i una escola bressol que el barri necssita perque no n´hi ha espais).
    Si l´han recalificat és per fer negoci. Tornem a l´epoca del totxo a costa del veïnat. Al menys no vinguin amb mentides.